George Michael - Singer/Songwriter
George Michael zet zijn uitzonderlijke carrière voort met de release van zijn nieuwe album 'Symphonica' op 14 maart.

Het 'Symphonica' album werd in 2011 en 2012 opgenomen tijdens George Michael's gelijknamige en succesvolle tour langs de meest prestigieuze locaties in Europa. Net als de tour bevat het nieuwe album ook mooi gearrangeerde en gezongen versies van zorgvuldig geselecteerde nummers uit het repertoire van George en interpretaties van nummers van sommige van George’s favoriete artiesten.

'Symphonica', welke geproduceerd is door Phil Ramone en George Michael, zal uitgegeven worden als hardback deluxe, 17-track CD editie; een standaard 14-track CD; een standaard 14-track digitale versie; een deluxe 17-track digitale versie en een Blu-Ray audio versie door Virgin EMI/Universal Music Group.

Op 14 maart zal ook de eerste single van Symphonica, 'Let Her Down Easy', een nummer van Terence Trent D’Arby, uitkomen op iTunes en andere digitale platformen.

Gelijktijdig met deze aankondiging van 'Symphonica' kun je vanaf vandaag de track 'Praying For Time' van het album gratis downloaden op de officiële website.