George Michael - Singer/Songwriter
George Michael heeft zijn Symphonica Tour hervat, bijna tien maanden nadat de tour moest worden uitgesteld als gevolg van een levenbedreigende longontsteking. Gisteren maakte hij een triomfantelijke terugkeer op het podium van de Wiener Stadthalle in Wenen.

George Michael bracht hulde aan de medische staf die hem behandelde. "Ik zou van de gelegenheid gebruik willen maken om te zeggen dat er een aantal mensen zijn zonder wie niemand van ons hier zou zijn vanavond. Dit is een grote eer, om te zingen voor de mannen en vrouwen die mijn leven gered hebben", zei hij, voordat hij Freeling Good zong.

Ondersteunt door het Tsjechische Nationaal Symphony Orkest, zong hij foutloze en krachtige covers zoals Russian Roulette en Wild is the Wind, evenals zijn eigen nummers waaronder Father Figure, Waiting For That Day en A Different Corner. Vlak voor zijn laatste encore, White Light, onthulde hij: "Nog een laatste verrassing voor jullie voordat we gaan. Ik denk, gegeven dat de mannen en vrouwen mijn leven hebben gered, dat we niet zouden kunnen gaan zonder dit lied te zingen. Laat je horen voor de mensen die mijn leven gered hebben!"