George Michael - Singer/Songwriter
George Michael gaat optreden tijdens Keep a Child Alive Black Ball London 2011, georganiseerd door Alicia Keys en Mark Ronson, op 15 juni 2011 in The Roundhouse in Londen. Update 15 juni: George heeft zijn optreden afgezegd wegens een infectie!

Het 'Black Ball' van Keep a Child Alive is een spectaculaire fundraiser waar beroemdheid en filantropie hand in hand gaan. De avond viert het werk van Keep a Child Alive (KCA), terwijl er geld ingezameld wordt om kinderen en families die getroffen zijn door door HIV / AIDS in Afrika en India, behandeling, verzorging, voeding en een toekomst te bieden.

Tijdens Black Ball London 2011 zullen ook Tinie Tempah en Paloma Faith optreden. Gasten van Black Ball London zullen genieten van een intiem cocktailfeestje, een live veiling en een spectaculair diner met optredens van Alicia Keys en een aantal van 's werelds beste artiesten. "Ik ben al een fan van George Michael voor zo lang ik me kan herinneren. Hij is een legende en een bron van inspiratie. Ik ben vereerd dat George zijn stem verleend aan onze KCA zaak, en ik ben erg verheugd dat hij voor ons gaat zingen tijdens de Black Ball in Londen. Het gaat een geweldige avond worden!" (Alicia Keys)