George Michael - Singer/Songwriter
Trailer Park LondonOm de re-release van George Michael's album 'Listen Without Prejudice' te promoten, heeft Sony Music een krachtige serie zwarte en witte reclamespots onthuld die de kijkers uitdagen om zich bewust te worden van hun eigen vooroordelen en om tevens de bijdrage van George Michael aan de samenleving en het leven te vieren.

De reclamespots werden onthuld tijdens de Channel 4 première van 'George Michael: Freedom'. Sony Music werkte met Trailer Park aan de geïntegreerde marketing campagne welke de non-conformistisch, zelfverzekerde en vaak controversiele stijl van George Michael weerspiegelt.

"Gedurende zijn carrière heeft George Michael altijd de lat hoog gelegd, zowel muzikaal als visueel," zegt David Austin, George's manager. "Het criterium was altijd perfectie en dat was geen groot geheim. De split second dat ik de creatie van Trailer Park zag was ik verkocht en er was geen weg meer terug. Het team heeft een prachtig kunstwerk afgeleverd dat de ware geest en integriteit van George Michael's oorspronkelijke 'Listen Without Prejudice' campagne uit 1990 vangt. Het heeft op alle manieren onze verwachtingen overtroffen. Geen kleine prestatie in de wereld van George Michael. Hij zou het absoluut geweldig hebben gevonden."

Trailer Park heeft voor de 'Listen Without Prejudice' marketing campagne ook nog prints, posters ed. ontworpen.