George Michael - Singer/Songwriter
In deze twee-delige serie, ontmoet Vicki Wickham George Michael, wanneer ze bij hem thuis langsgaat na zijn show in de Londense Royal Albert Hall in 2011 voor thee en koekjes.

Dit is het verhaal van de tour en het zal luisteraars meenemen achter de schermen terwijl ze van George zelf horen, en sommige van de mensen die nauw met hem samenwerken, zoals zijn song-writing partner, David Austin, fotografe en cineaste Caroline True, en legendarische producer Phil Ramone.

George praat openlijk over zijn ervaringen in de gevangenis en zijn drugs rehabilitatie en hoe de 2011-2012 orkestrale Symphonica Tour één van de manieren werd om zichzelf te belonen. Hij trad op in Europa's beroemdste locaties, waaronder de Parijse Opéra Garnier en de Staatsopera in Praag, waar hij een selectie van zijn eigen nummers, maar ook nummers van enkele van zijn favoriete artiesten zong.

Plus, luisteraars zullen een aantal van de exclusieve opnames van George Michael samen met orkest tijdens de Symphonica tour horen. Luister naar BBC Radio 2 op dinsdag 18 maart, van 23.00 - 00.00 uur, voor de 1e aflevering van 'Up Close With George Michael'. De 2de aflevering van 'Up Close With George Michael' zal op 25 maart om 23.00 uur te horen zijn.

Luister hier tot 7 dagen na de uitzending de afleveringen van 'Up Close With George Michael' terug.