George Michael - Singer/Songwriter
Vorig jaar verklaarde zowel Greg Berlanti als George Michael dat George hoogst waarschijnlijk terug zou komen voor één aflevering in het tweede seizoen van 'Eli Stone'. Helaas moeten wij constateren, het hele tweede seizoen van 'Eli Stone' gezien hebbende, dat dit niet gebeurd is. George zal dus geen gastrol spelen in het tweede seizoen van 'Eli Stone'.

ABC was eind vorig jaar abrupt gestopt met het uitzenden van het tweede seizoen vanwege tegenvallende kijkcijfers. Er waren echter nog 4 afleveringen te gaan in dit seizoen. Nu heeft ABC besloten om vanaf zaterdag 20 juni 2009 deze laatste vier afleveringen alsnog uit te zenden. In één van deze vier afleveringen valt de naam van George, in een andere aflevering zien we Eli dansen op George Michael's 'Faith'. Maar dat is het dan voor de fans. Samenvattingen (let op: spoilers!) van zowel het eerste als het tweede seizoen zijn te vinden op deze site onder het 'Eli' topic.

Fans die George Michael graag nog eens zouden willen zien in het eerste seizoen van 'Eli Stone' kunnen nu op zoek naar de 4-disc DVD Box Set, sinds vorige maand ook in Nederland verkrijgbaar.
George Michael NL
Bol.com


Tweet this!