George Michael - Singer/Songwriter
'December Song' is op 11 december beschikbaar als 1 track, 2 track en 4 track digitale download. Op de 2 track en 4 track digitale single staat naast 'December Song' een gloednieuwe opname van George, 'Jingle'.

Met de 4 track digitale single komt een digitaal boekje met een link naar de video, de songtekst van December Song, video stills en een gesigneerd briefje van George zelf. De tracklist:

1. 'December Song (I Dreamed Of Christmas)'
2. 'Jingle (A Musical Interlewd)' Een gloednieuwe opname van George, tot stand gekomen tijdens de opname sessies voor zijn nieuwe album.
3. 'Edith & The King Pin' (Live @ Abbey Road) Een gloednieuwe geremixde en geremasterde versie van deze speciale track, opgenomen @ Abbey Road
4. 'Praying For Time' (Live @ Abbey Road) Een gloednieuwe en unieke opname van deze klassieke track van het album 'Listen Without Prejudice'

In de UK komt op 14 december ook nog een cd single uit als kerstkaart editie. Een door George gesigneerde kerstkaart met envelop waarin zich de 4 track CD single bevindt. De tracklist van deze fysieke CD single is hetzelfde als de 4 track digitale single.
Officiële George Michael website


Jingle (A Musical Interlewd)


Tweet this!