George Michael - Singer/Songwriter

Legacy Recordings
Sony Music presenteert George Michael's 'Listen Without Prejudice/MTV Unplugged'!

Dit is een heruitgave van George z'n album 'Listen Without Prejudice Vol.1' (1990), een inmiddels tijdloos album met hits als 'Freedom '90', 'Praying For Time' en 'Cowboys & Angels'. Het album, geproduceerd, gearrangeerd en bijna in z'n geheel geschreven door George zelf, stond wereldwijd aan de top van de hitlijsten, schoot naar #1 in de UK en werd bekroond met 4x Platina.

Een geremasterde versie van George Michael's MTV Unplugged optreden is voor het eerst als album beschikbaar als onderdeel van de 3CD+1DVD boxset, 2CD en digitale edities.

De 'Listen Without Prejudice / MTV Unplugged' limited edition 3CD+1DVD boxset bestaat naast het originele album (remastered) en het nog niet eerder uitgebracht MTV Unplugged album uit 1996, uit een 16 track bonus CD met o.a. mixen van de albumtracks en b-sides, de lead single 'Fantasy' ft. Nile Rodgers (via download code), en op DVD de South Bank Show special en de MTV 10th Anniversary uitvoering van 'Freedom! '90'. Een prachtig 32 pagina tellend boekje met liner notes en foto's maakt de box af.

'Listen Without Prejudice/MTV Unplugged' Formats: Limited Edition 3CD+1DVD Deluxe Box, 2CD Edition, Vinyl Edition, Digital Edition. Check hier de 'Listen Without Prejudice/MTV Unplugged' tracklistings.