George Michael - Singer/Songwriter
 SPECIAL EVENTS

Stadion: Zayed Sports City Stadium

Opening Act: Alicia Keys

Set: Waiting, Fastlove, I'm Your Man, Father Figure, Everything She Wants, One More Try, The First Time Ever I Saw Your Face, Too Funky, Star People - interval - Faith, Spinning The Wheel, Feeling Good, Roxanne, Kissing A Fool, Amazing, Flawless, Outside

Toegift: Careless Whisper, Freedom '90

Opmerking: De media in de Verenigde Arabische Emiraten beweerden dat George Michael de Abu Dhabi show als de laatste show van zijn 25Live wereld tour bestempeld had. George Michael werd voor het eerst één jaar geleden benaderd om naar Abu Dhabi te komen, en het heeft maanden van onderhandeling gevergd om het juiste pakket vast te leggen. De officiële George Michael website kondigde het Abu Dhabi concert aan als een eenmalige speciale openlucht show welke George Michael zou headlinen. Waarschijnlijk wegens het feit dat George Michael reeds 'The Final Two' en 'The Final One' heeft gespeeld, allebei destijds geadverteerd als de laatste 25Live concerten.

George Michael speelde in het Zayed Sports City stadion in Abu Dhabi, en entertainde ruim 30000 fans, tijdens wat één van de grootste concerten was die de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) ooit heeft gezien. Zijn optreden hielp de 'National Day' vieringen te lanceren.

Alicia Keys opende de show voor George, en rond 23.00 begon George Michael zijn optreden van achter het podium met 'Waiting (Reprise)'. Daarna kwam hij van de zijkant het podium op om 'Fastlove' te zingen. George had niet zijn skihelling vormig LED video scherm meegenomen maar de stage setting was nagenoeg hetzelfde als de stage setting op de 25Live tour, met een groot scherm achter hem waarop de visuals en de grafische effecten werden geprojecteerd. Op een 2 etage hoge stellage aan beide zijden van het middelste video scherm stonden de muzikanten. De show in Abu Dhabi was hetzelfde als de 25Live show zoals we die gezien hebben in 2008, met dezelfde setlist, speeches, outfits en visuals.

De media in de VAE citeerde George: "Abu Dhabi is een van die steden die de aandacht van de wereld heeft gegrepen door in rap tempo een populaire bestemming te worden - vooral met zijn bloeiende kunst- en cultuurscène. Als iemand die nog nooit eerder in een van de emiraten was geweest, ben ik zeer verheugd om de hoofdstad uit eerste hand te hebben kunnen ervaren en ik ben uitzinning blij dat ik in één van de indrukwekkendste venues in het land gespeeld heb."