George Michael - Singer/Songwriter
 SPECIAL EVENTS

Arena: Burswood Dome

Support Act: DJ Dean Cherny

Set: Waiting, Fastlove, I'm Your Man, Father Figure, Praying For Time, Everything She Wants, An Easier Affair, One More Try, Hard Day, Too Funky - interval - Faith, Spinning The Wheel, Feeling Good, Roxanne, Amazing, Flawless, Outside

Toegift: Careless Whisper

Opmerking: Het is de eerste keer sinds 1988 dat George Michael live optreedt in Australië. Het concert begint bijna een uur te laat. Het is een erg vochtig warme avond in Perth, en binnen in de Burswood Dome arena is het dan ook benauwend warm. De stage setting is te vergelijken met de stage setting die we van de 25Live tour kennen (net als de setlist overigens). Er zijn drie grote schermen en twee kleinere. George heeft niet zijn skihelling vormig LED video scherm meegenomen naar Australië maar de bekende grafische effecten en video's zijn wel mee. Op een 2 etage hoge stellage aan beide zijden van het middelste video scherm staan de muzikanten. De stage setting bevat ook een catwalk, die vanuit het hoofdpodium tot ver in de arena strekt en vervolgens uitmondt in een kleiner podium. George loopt constant heen en weer om het publiek erbij te betrekken.

'Jesus To A Child', 'A Different Corner' en verrassend genoeg 'Freedom '90' zijn van de originele setlist van vanavond weggelaten. Het concert eindigt dus met de enige toegift van vanavond, Careless Whisper. Niemand verwacht echter dat dat de toegift is waarmee George zijn concert eindigt, dus de fans staan verbaasd en soms ook geschokt te kijken als opeens de lichten weer aangaan. George zal later vertellen dat hij de setlist had ingekrompen omdat hij "kapot" was.

Ondanks de hitte in de arena - waar George op zijn eigen unieke wijze een opmerking over maakt - (en het kapot zijn), geeft George vanavond in Perth alles wat hij heeft. Vocaal klinkt hij erg sterk.