George Michael - Singer/Songwriter
 SPECIAL EVENTS

Stadion: Etihad Stadium

Set: Waiting, Fastlove, I'm Your Man, Father Figure, You Have Been Loved, Everything She Wants, An Easier Affair, One More Try, Too Funky, Star People - interval - Faith, Spinning The Wheel, Feeling Good, Roxanne, Amazing, Flawless, Outside

Toegift: Careless Whisper, Freedom '90

Opmerking: George Michael speelt vanavond in het Etihad Stadium in Melbourne het laatste concert van zijn drie 'exclusieve, eenmalige shows'. George zet een energieke show neer, wat lovenswaardig is gezien hij duidelijk niet zichzelf lijkt vanavond. Hij is constant buiten adem en soms klinkt hij schor. Niettemin blijven zijn vocals treffend en krachtig gedurende de hele avond.

George draagt 'You Have Been Loved' op aan Greg en tegen het einde van het nummer draait hij rond op z'n stoel, kijkt naar de plaatjes die op het scherm te zien zijn, en barst hij in tranen uit.

Het is een memorabele avond, en niet alleen omdat George tot drie keer toe "Sydney" uitroept ten overstaande van 47000 Melbournians. George Michael zegt tegen het publiek in Melbourne "jullie zijn absoluut de laatste show" - waarschijnlijk refereert hij aan het feit dat hij constant 'laatste' shows geeft.

George speelt voornamelijk voor het publiek in de catwalk sectie. Voordat hij 'An Easier Affair' zingt, lanceert George een venijnige aanval op Rupert Murdoch. Daarna komt er een brilliant optreden van 'One More Try'.

George krijgt iedereen aan het dansen. Aan het einde van Careless Whisper zegt hij, "Ik weet niet wanneer ik weer terug kom maar dit is een fucking fantastische herinnering om met me mee te nemen!."