George Michael - Singer/Songwriter
GeorgeMichael.com kondigt de lancering van een nieuw programma aan: GeorgeMichael.com Æccess. Met een Æccess Membership heb je toegang tot de op handen zijnde GeorgeMichael.com presales, een exclusief blog en een speciaal Æccess-only Membership kado.

Als bedankje biedt GeorgeMichael.com alle GeorgeMichael.com login houders een Æccess Membership aan tegen een speciale gereduceerd tarief. De 'Legacy Æccess Membership' zal alleen zichtbaar zijn voor mensen die voor woensdag 23 maart een GeorgeMichael.com login hebben gecreëerd.

Ben je nog geen GeorgeMichael.com login houder, dan kan je je alsnog aanmelden op de site en vervolgens de GeorgeMichael.com winkel bezoeken om een 'GeorgeMichael.com Æccess Membership' te kopen tegen het normale tarief.

George Michael vertelde fans gisteren op Twitter dat hij de laatste hand legt aan de tour data en hij heeft "some amazing venues lined up, not your usual arena tour, something way more special...:)". Hij onthulde ook de titel van zijn volgende house single, 'Every Other Lover In The World'.