George Michael - Singer/Songwriter
George Michael woonde vandaag een persconferentie bij in het Royal Opera House in Londen waar hij aankondigde terug te keren op het podium in het gezelschap van een volledig orkest voor een tour door Europa dit jaar.

Hij kondigde de tour vanochtend aan en zei dat hij zich "vol nieuwe energie na mijn recente problemen" voelde. "Ik heb altijd al willen zingen met dit soort backing zodat ik echt, echt mijn stem gebruik en me niet alleen concentreer op het twee en een half uur lang enthousiast houden van duizenden en duizenden mensen," zei hij tevens. "Ik heb waarschijnlijk nog wel zo'n tour in mij, maar voor nu zou ik graag iets anders hebben." George Michael zei dat hij tijdens de tour interpretaties van zijn persoonlijke favorieten nummers ten gehore zou brengen.

'Symphonica: The Orchestral Tour' zal beginnen in Tsjechië op 22 augustus en eindigen in Engeland op 12 december. De show heeft nog een datum in de Parijse Opera op 29 april volgend jaar, waarvan George Michael zei dat dat waarschijnlijk de aftrap was voor een tweede leg waarbij hij door andere delen van de wereld gaat touren.