George Michael - Singer/Songwriter
Deze week is in Noord Amerika de DVD 'Eli Stone: Het Complete Eerste Seizoen' uitgebracht door Walt Disney Studios Home Entertainment. De 4-disc DVD Box bevat naast alle afleveringen van het eerste seizoen van 'Eli Stone' bonus materiaal zoals o.a. bloopers, specials en een kijkje achter de schermen. Voor George Michael fans staat er een korte item op de DVD, namelijk George z'n ervaringen op de set van 'Eli Stone'. De DVD is op dit moment alleen nog via Amerika te verkrijgen, en heeft Regio Code 1.

Het eerste seizoen van 'Eli Stone' gaat volgende maand in premiére in het Verenigd Koninkrijk (vanaf 6 oktober op Sci Fi). Andere landen die het eerste seizoen uitzenden, zijn Duitsland (Pro 7), Zuid-Afrika (M-Net), Spanje (Antena 3), Italië (Fox), Australië (Seven), Nieuw Zeeland (vanaf 6 september op TV2), Tjechië, Hongarije, Bulgarije, Roemenië en Slowakije (allemaal op AXN), Canada (CTV) en Latijns Amerika (Sony).

Volgende maand (14 oktober) start ABC met het uitzenden van het tweede seizoen van 'Eli Stone'. In tegenstelling tot het eerste seizoen zullen de afleveringen van dit nieuwe seizoen niet naar liedjes van George Michael vernoemd zijn. George zal echter wel wederom zijn opwachting maken in de serie, naar verwachting zal dit zijn in de kerstaflevering van het tweede seizoen.