George Michael - Singer/Songwriter
George Michael heeft aangekondigd dat hij zijn 25Live show naar de Verenigde Staten en Canada brengt deze zomer. George gaf al eerder meer dan 80 shows, spelende voor 1,5 miljoen fans, in Europa met 25Live. Hij zal zijn tour aftrappen in San Diego op 17 juni, waarna hij nog 19 andere steden zal aandoen. George zal zijn grootste hits van de afgelopen 25 jaar ten gehore brengen, die ook verzameld zijn op zijn album Twenty-Five, welke in Amerika op 1 april zal uitkomen.

George is een samenwerking aangegaan met iTunes en Ticketmaster om een innovatief media pakket samen te stellen dat fans toegang bied tot George zijn video's, liedjes, en tickets voor één van zijn Noord Amerikaanse 25Live concerten. Het pakket gaat op 25 maart in de verkoop op iTunes. Het aanbod geldt tot 31 maart. Vanaf het weekend van 5 april zal de algemene ticketverkoop voor de 25Live tour beginnen.

De officiele fanclub heeft ook een ticket voorverkoop, welke begint op 31 maart. Om daar aan mee te doen moet je lid zijn of worden van de fanclub.

Check de site van ticketmaster voor iTunes preorder en presale en de algemene verkoop van de tour tickets.