George Michael - Singer/Songwriter
Op zaterdag 17 mei 2008 om 21.15 uur is bij de NPS op Nederland 3 de documentaire 'George Michael: Een ander verhaal' te zien.

In deze NPS documentaire vertelt de mediaschuwe wereldster voor het eerst openlijk over zijn jeugd, Wham!, homoseksualiteit, solocarrière en de enorme druk van het succes op zijn privé-leven. George Michael wordt geboren op 25 juni 1963 als Georgios Kyriacos Panayiotou in Finchley, Londen, als zoon van een betrekkelijke arme maar hardwerkende Grieks-Cypriotische immigrant en een Britse moeder met wie hij een speciale band heeft. Hij heeft een paar hitjes met Wham!, een succesvol duo met jeugdvriend Andrew Ridgeley, maar breekt op grote schaal internationaal door als hij solo gaat.

In de documentaire komen alle hoogte- en dieptepunten uit het leven van de megaster voorbij zoals het legendarische optreden van George Michael tijdens het Freddie Mercury Tribute Concert, terwijl zijn eigen partner Anselmo ook stervende is aan AIDS. Ook licht hij het seksschandaal toe van zijn arrestatie in een publiek toilet in Beverley Hills en vertelt hij over zijn strijd met Sony.
Verder worden zijn carrière én zijn privé-leven belicht door zijn voormalige Whampartner Andrew Ridgeley en collega’s Noel Galagher, Geri Halliwell, Elton John, Boy George en Mariah Carey.

De documentaire is ook bekend als 'George Michael: A Different Story'.