George Michael - Singer/Songwriter
De Los Angeles Times heeft een leuk nieuw interview op hun site staan (in engels). Een interessant stuk is waarschijnlijk wel het stuk waarin er staat dat George zei: "Ik was het meest succesvol toen ik het eenzaamste was", en vervolgens over zijn relatie met Kenny Goss, "Door ruzies, misverstanden en pijn (gezellige boel daar), hebben we eigenlijk een fantastische plek bereikt. Dus, recent moet ik over het leven van anderen schrijven wanneer ik een eenzame stemming wil creeëren. Ik moet refereren aan andermans pijn."

Dat George z'n werk artistiek veranderd is sinds hij zich helemaal lekker in zijn vel voelt is ons niet ontgaan. De vraag is, kan je door middel van het schrijven over de pijn van anderen precies die intensiteit in je werk brengen en het ook zo transformatief laten zijn voor mensen, als wanneer je zelf die pijn ervaart? Een interessante uitdaging zouden wij zeggen, en niet zozeer een last voor George Michael om in zijn huidige goede stemming, diepgaand artistiek werk af te leveren.

Lees het volledige interview : George Michael embraces his dualities

Lees ook George Michael recalls his notable songs, 10 songs van George met een quote van George Michael bij en over elke song.
L.A. Times


Tweet this!