George Michael - Singer/Songwriter
Eind deze maand gaat in Amerika de ‘primetime’ tv serie ‘Eli Stone’ in premiere, waarin George Michael en zijn muziek een prominente rol in spelen. Elke aflevering van Eli Stone is namelijk vernoemd naar een hit van George en ook zal hij in een aantal afleveringen een gast optreden verzorgen.

Eli Stone is een juridisch drama, met komische elementen, dat gaat over een advocaat die denkt dat hij een profeet is. Hij ziet George Michael in zijn visioenen.

De serie is bedacht door Greg Berlanti (Brothers & Sisters, Everwood) en Marc Guggenheim (Law & Order), met o.a. Jonny Lee Miller, Victor Garber, Natasha Henstridge en Loretta Devine.

De serie start in Amerika op 31 januari 2008 op ABC. Op dit moment is niet bekend of en wanneer de serie in Nederland te zien is, maar geruchten gaan dat Net 5 de serie al zou hebben aangekocht.

Vorig jaar stond George al in de belangstelling naar aanleiding van zijn gast optredens in vooraanstaande en met awards bekroonde Engelse tv shows, Extras van Ricky Gervais en The Catherine Tate Show. Eerder daarvoor liet George al zijn acteer talenten in Little Britain zien.